JESETER NA GRILL

Kód: 135
361 Kč / ks 313,91 Kč bez DPH 1 805 Kč / 1 kg
Skladem (>50 ks)

S naším grilovacím setem jste to fakt trefili! Vše vám pěkně nachystáme do jednoho balíčku. Jeseter, ingredience na marinádu i recept s tipem od Zdeňka Křížka. Vy si jen užijete bezstarostnou grilovačku s oblíbenou partou.



Detailní informace

Detailní popis produktu

Obsah balíčku:

Obsah balení:

  • Jeseter filet                                                  
  • Cibulové chutney                                      
  • Kopr
  • Olivový olej                                                 
  • Citrón                                             
  • Javorový sirup

Marináda na Jesetera:

Do hmoždíře vložíme:

  • Olivový olej 4 pol.                                    
  • Javorový sirup 1 pol.
  • Kopr nakrájený na jemno                     
  • Citrónová kůra ½ citrónu                      
  • Šťáva z jednoho citrónu
  • Mořská sůl plus drcený pepř (dle chuti)                                 

 

Jednotlivé porce marinovaného jesetera grilujeme na předem rozpáleném grilu z obou stran 6 min. V průběhu grilování gril přiklápíme. Před servírováním jednotlivé porce necháme odležet 2 minuty (ihned servírujeme).

Grilovaného jesetera servírujeme s cibulovým chutney a Waldorfský salátem s jablky.


Doporučení šéfkuchaře:

Waldorf Salát – potřebné suroviny na 4 porce*:

  • Řapíkatý celer 4 stonky                                          
  • Červené jablko 2 ks
  • Předvařená mrkev 1 ks                                           
  • Hrst červených hroznů (nejlépe bez semínek)
  • Vlašské ořechy rozkrájené nahrubo                 
  • Majonéza 1 pol.
  • Citrónová šťáva z jednoho citrónu                   
  • Bílý jogurt řeckého typu 2 pol.
  • Olivový olej 1 pol
  • Sůl a pepř dle chuti

Postup:

  1. Řapíkatý celer nakrájíme na menší plátky společně s mrkví. Jednotlivé kousky spaříme v předem vroucí vodě do poloměkka. Ihned přecedíme a zchladíme.
  2. Spařenou zeleninu necháme odkapat přes jemný cedník.
  3. Jablka nakrájíme na menší kousky s hroznovým vínem a zakápneme citrónovou šťávou.
  4. Do misky vložíme spařený řapíkatý celer, mrkev, hroznové víno a jablka. Do takto připravené směsi postupně vmícháme bílý jogurt, majonézu a zakápneme olivovým olejem. Dle chuti osolíme, opepříme.
  5. Takto připravenou směs na Waldorf salát důkladně promícháme a necháme v ledničce vychladnout.

Před servírováním posypeme vlašskými ořechy. Popřípadě dekorujeme plátky jablek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ready to grill
Hmotnost: 200 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: