Uvařte si, Strana 3

Pečený pstruh v teriyaki omáčce, s mangoldem, posypaný sezamem

Filet ze pstruha se sezamovým mangoldem  Čas přípravy: 25 minut vhodné pro 2 osoby Pečený pstruh s mangoldem, v teriyaki omáčce, posypaný sezamem. Skvělý jen tak, anebo třeba s rýží.    Tags: Asijské, dietní, snadné, rychlé    Recept: 1. Filet ze pstruha vyndej z obalu a lehce osuš papírovou utěrkou, zbav kůže a rozděl na 2 části. Následně ho vlož do misky a přelij 2/3 marinády (1/3 odlož stranou na ochucení mangoldu) a nech v klidu marinovat, za...

Chcete alternativu za pstruha? Ochutnejte tilápii!

Chcete alternativu za pstruha? Ochutnejte tilápii! Tilápie do našich končin připlula z horké Afriky, koneckonců její druhové jméno je nilská. Dnes se chová po celém světě, tento okounovec se stal poměrně oblíbenou pochoutkou i u nás. Jak si žije na naší rybí farmě a proč se vyplatí zkusit její maso? Jak si plave tilápie? Napřed si pojďme představit, jak rybka vypadá, ještě když je čilá ve vodě. Poznáte ji podle lehce zakulaceného tvaru, který lemuje dlouhá hřbetní ploutev. Šupiny jsou zbarven...

Jak si vychutnat gastronomický zázrak sumečka?

Jak si vychutnat gastronomický zázrak sumečka? Dnes vám představíme vlajkovou loď naší Rybí zahrady – sumečka afrického. Jeho maso patří mezi to nejlepší na trhu, postupně se mu dostává zasloužené pozornosti i v našich kuchyních. U nás je možné pořídit filet sumečka s kůží nebo bez kůže, vaší chuti jistě poslouží uzený sumeček. Jak chutná a jak se připravuje sumeček? V čem jeho maso vyniká? Jak už jeho název napovídá, nedorůstá do takové velikosti jako sumec, drží si však některé jeho přednos...

Chcete si udělat rybí pochoutku? Využijte recepty našich zákazníků!

Chcete si udělat rybí pochoutku? Využijte recepty našich zákazníků! Máte chuť na naše ryby, ale došly vám nápady, jak je chutně připravit? My vám přinášíme několik receptů od našich skvělých zákazníků. Nám se z nich sbíhaly sliny, i vy si jistě vyberete, jaký tip sklidí u vašich strávníků největší ohlas. Dýňový jeseter nejen na Halloween První recept je od šikovné kuchařky s Instagramem Marketa_v_troube. Ta doporučuje k jeseterovi pokapanému citronovou šťávou dýňové pyré. To připravíte nakráj...