Jak si vychutnat gastronomický zázrak sumečka? Dnes vám představíme vlajkovou loď naší Rybí zahrady – sumečka afrického. Jeho maso patří mezi to nejlepší na trhu, postupně se mu dostává zasloužené pozornosti i v našich kuchyních. U nás je možné pořídit filet sumečka s kůží nebo bez kůže, vaší chuti jistě poslouží uzený sumeček. Jak chutná a jak se připravuje sumeček? V čem jeho maso vyniká? Jak už jeho název napovídá, nedorůstá do takové velikosti jako sumec, drží si však některé jeho přednos...
Uvařte si, Strana 3
Chcete si udělat rybí pochoutku? Využijte recepty našich zákazníků! Máte chuť na naše ryby, ale došly vám nápady, jak je chutně připravit? My vám přinášíme několik receptů od našich skvělých zákazníků. Nám se z nich sbíhaly sliny, i vy si jistě vyberete, jaký tip sklidí u vašich strávníků největší ohlas. Dýňový jeseter nejen na Halloween První recept je od šikovné kuchařky s Instagramem Marketa_v_troube. Ta doporučuje k jeseterovi pokapanému citronovou šťávou dýňové pyré. To připravíte nakráj...