SUMEČEK AFRICKÝ NA GRILL

Kód: 137
315 Kč / ks 273,91 Kč bez DPH 1 575 Kč / 1 kg
Skladem (>50 ks)

S naším grilovacím setem už se nemusíte o nic starat. Vše vám pěkně nachystáme do jednoho balíčku. Sumečka, ingredience na marinádu i recept s tipem od Zdeňka Křížka. Vy si jen užijete tu nezapomenutelnou grilovačku s vašimi top lidmi.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obsah balíčku:

  • Sumeček filet                                              
  • Thajské coulis                             
  • Koriandr
  • Olivový olej                                                 
  • Limetka                                         
  • Chilli paprička
  • Agávový sirup

Marináda na Sumečka:

Do hmoždíře vložíme:

  • Olivový olej 4 pol.     
  • Agávový sirup                                            
  • Šťáva z 1 limety            
  • Najemno nakrájená chilli paprička                
  • Najemno nakrájený koriandr                                             

Jednotlivé filety marinovaného sumečka grilujeme na předem rozpáleném grilu z obou stran 6 min. Po ogrilování jednotlivé porce necháme odležet 4 minuty. Ihned servírujeme s thajským coulis.


Doporučení šéfkuchaře:

Thajský salát z rýžových nudlí – potřebné suroviny na 4 porce*:

Chilli dresink:

Sladké chilli papričky 12 ks                   
Limetová šťáva z 10 limet
Rozvar z palmového cukru 8 pol.
Rybí omáčka 6 pol.

Postup:

  1. Sladké chilli podélně rozřízneme a zbavíme papričky jadřince. Očištěné je vložíme do předem připravené vroucí vody. Spaříme 4 minuty.
  2. Poté papričky schladíme ve studené vodě nebo ledové tříšti.
  3. Takto připravené je přendáme do mixovací nádoby a postupně přiléváme: rozvar z palmového cukru, rybí omáčku a čerstvou šťávu z limet.
  4. Vše důkladně promixujeme v jemný dresink.

Salát z rýžových nudlí – potřebné suroviny na 4 porce:

Sojové klíčky 4 hrsti
Granátové jablko 1 ks (zrníčka)
Thajské mango 1 ks
Vařené rýžové nudle – 2 hrsti
Sladké arašídy 4 pol.
Mátové lístky 16 ks (nakrájené na nudličky)
Chilli dresink 16 pol.

Postup:

  1. Do misky vložíme sojové klíčky, mátu, vařené rýžové nudle a zrníčka granátového jablka.
  2. Thajské mango nakrájíme na delší nudličky, které vložíme do předem připravené směsi z rýžových nudlí.
  3. Připravený salát dochutíme připraveným chilli dresinkem.

Servírování:

Thajský salát z rýžových nudlí servírujeme v hlubokém talíři. Před konzumací posypeme sladkými arašídy. Popřípadě dle chuti přeléváme chilli dresinkem.

* Suroviny nejsou součástí grilovacího balíčku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: