Sumeček africký na gril
Kód: 137Související produkty
Detailní popis produktu
Obsah balíčku:
- Sumeček filet
- Thajské coulis
- Koriandr
- Olivový olej
- Limetka
- Chilli paprička
- Agávový sirup
Marináda na Sumečka:
Do hmoždíře vložíme:
- Olivový olej 4 pol.
- Agávový sirup
- Šťáva z 1 limety
- Najemno nakrájená chilli paprička
- Najemno nakrájený koriandr
Jednotlivé filety marinovaného sumečka grilujeme na předem rozpáleném grilu z obou stran 6 min. Po ogrilování jednotlivé porce necháme odležet 4 minuty. Ihned servírujeme s thajským coulis.
Doporučení šéfkuchaře:
Thajský salát z rýžových nudlí – potřebné suroviny na 4 porce*:
Chilli dresink:
Sladké chilli papričky 12 ks
Limetová šťáva z 10 limet
Rozvar z palmového cukru 8 pol.
Rybí omáčka 6 pol.
Postup:
- Sladké chilli podélně rozřízneme a zbavíme papričky jadřince. Očištěné je vložíme do předem připravené vroucí vody. Spaříme 4 minuty.
- Poté papričky schladíme ve studené vodě nebo ledové tříšti.
- Takto připravené je přendáme do mixovací nádoby a postupně přiléváme: rozvar z palmového cukru, rybí omáčku a čerstvou šťávu z limet.
- Vše důkladně promixujeme v jemný dresink.
Salát z rýžových nudlí – potřebné suroviny na 4 porce:
Sojové klíčky 4 hrsti
Granátové jablko 1 ks (zrníčka)
Thajské mango 1 ks
Vařené rýžové nudle – 2 hrsti
Sladké arašídy 4 pol.
Mátové lístky 16 ks (nakrájené na nudličky)
Chilli dresink 16 pol.
Postup:
- Do misky vložíme sojové klíčky, mátu, vařené rýžové nudle a zrníčka granátového jablka.
- Thajské mango nakrájíme na delší nudličky, které vložíme do předem připravené směsi z rýžových nudlí.
- Připravený salát dochutíme připraveným chilli dresinkem.
Servírování:
Thajský salát z rýžových nudlí servírujeme v hlubokém talíři. Před konzumací posypeme sladkými arašídy. Popřípadě dle chuti přeléváme chilli dresinkem.
* Suroviny nejsou součástí grilovacího balíčku
Doplňkové parametry
Kategorie: | E-SHOP |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Druh ryby: | Sumeček africký |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.