Chcete si udělat rybí pochoutku? Využijte recepty našich zákazníků!

Chcete si udělat rybí pochoutku? Využijte recepty našich zákazníků!

Máte chuť na naše ryby, ale došly vám nápady, jak je chutně připravit? My vám přinášíme několik receptů od našich skvělých zákazníků. Nám se z nich sbíhaly sliny, i vy si jistě vyberete, jaký tip sklidí u vašich strávníků největší ohlas.

Dýňový jeseter nejen na Halloween

První recept je od šikovné kuchařky s Instagramem Marketa_v_troube. Ta doporučuje k jeseterovi pokapanému citronovou šťávou dýňové pyré. To připravíte nakrájením oloupané hokaido a cibule, pak orestujete na másle a podlijete vývarem. Následně vyvaříte doměkka, slijete, rozmixujete a dochutíte solí, pepřem a muškátovým oříškem.

Obdobně dochutíte i rybu udělanou na pánvi. Tu po osmažení z obou stran dejte na talíř s kousky másla a posypte čerstvými bylinkami. Kompletní postup i s ingrediencemi najdete zde.

Hráškové spaghetti s dobrou rybkou

Další recept přinesl David v kuchyni. Postup je velmi podrobný, celý by se nám sem nevešel, tak vám na něj naladíme chuťové pohárky. David pracoval s jeseterem, ale pochutnáte si jistě i na našich dalších rybkách. K tomu si totiž můžete udělat spaghetti s hráškovo-bylinkovým pestem. Přidejte k nim klidně i chilli či bazalku s petrželkou. Přesný postup a všechny ingredience můžete prostudovat tady. Dobrou chuť! 

Sumeček se zeleninovou oblohou

A už se blížíme do finiše. Ten pro nás receptově připravily holky z Nehladu. Ty využily našeho sumečka k orestování na pánvi. K němu si opekly brambory, přidaly čerstvý salát, který si od nás také můžete pořídit. No ingrediencí se do receptu vešla ještě celá řada, my už to nebudeme natahovat a posíláme odkaz na kompletní recept.

 

Pokud se vám recepty líbily a chcete jich vidět více, stačí začít sledovat náš Instagram Rybí zahrada. Najdete tam i jiné a postupně budeme přidávat další.